Streak een CRM systeem voor in je Gmail inbox

Streak CRM systeem voor in je GMail inbox

/
Streak een gratis CRM systeem voor in je Gmail inbox. Handig om overzicht te houden in leads en projecten. Incl samenwerken, call log's en Todo's. Handig!
Trello co founder Michael Pryor talking to Jelle Drijver

Co-Founder TRELLO Michael Pryor

/
At The Next Web 2017 I spoke to Michael Pryor, the Co-Founder of (truly!) one of my favorite app's in productivity. This app is one of the app's I use almost on a daily basis.
Jelle Drijver in gesprek met Joris Beckers Picnic

Picnic - Een interview met co-founder Joris Beckers

/
Voordat Picnic begon werd 1 % van de boodschappen thuisbezorgd. Inmiddels brengt picnic 5% van de boodschappen aan huis. Ze gaan dus als een speer!
LINEKDIN TIPS AND TRICKS JUDITH EVERSDIJK THUMB
Snapchat Marketing met Liam Tjoa van GoSpooky

Snapchat Marketing volgens Liam Tjoa

/
Snapchat Marketing volgens Liam Tjoa (19) van GoSpooky. Hij helpt grote bedrijven als HEMA, Albert Heijn en EndeMol bij hun Snapchat strategie.
De Toekomst van Marketing van Demeter 2017

De Toekomst van Marketing - Presentatie door Jelle

/
Op 26 januari 2017 ik (Jelle Drijver) een presentatie tijdens "De Toekomst van Marketing" georganiseerd door De Meter. Download nu de slides.
Niek Veendrick CEO Greetz.nl

Niek Veendrick de CEO van Greetz.nl

/
In gesprek met de CEO van Greetz.nl: Niek Veendrick. We praten op de Webwinkel Vakdagen oa over de toekomst van (e-mail) marketing en meer. Kijken dus!
ALI-B brengt een ode aan Ralph van Hessen

Ali-B op de Big Improvement Day

/
ALI-B brengt samen met John Fentener van Vlissingen en Brownie Dutch een ode aan Ralph van Hessen tijdens de 10e Big Improvement Day.
Omar Munie Ontwerper

Omar Munie van vluchteling naar succesvol ondernemer

/
Hij kwam als 6 jarige vluchteling naar Nederland en dacht: "Als ik het hier niet maak dan ligt het écht aan mijzelf". Omar Munie is nu succesvol ontwerper.
Ralph van Hessen

Ralph van Hessen op de Big Improvement Day 2017

/
Voor de 10e keer organiseert Ralph van Hessen de Big Improvement Day. Bedrijfsleven en overheid praat over wat er wél kan. Één actie, één contact & één idee
Margriet de Schutter Extopstporter

Margriet de Schutter over Stoppen en Doorgaan

/
Je droom uiteen zien spatten, slikken en weer doorgaan. En hoe!? Vol gas. Margriet zag haar droom om te scoren op de Olympische Spelen in duigen vallen en besloot haar carrière om te gooien. Ze schreef een boek en startte het platform extopsporter.nl. Ik sprak haar tijdens de Big Improvement Day 2017
Joost Geurtsen Nu.nl

Joost Geurtsen Marketing Manager NU.nl over Podcasten

/
Wat doet NUnl met Podcasten? Hoe wordt de NU Tech podcast opgenomen? Ik vroeg het aan Joost Geurtsen, Marketing manager bij NU.nl.
Sjors Frolich BNR Nieuwsradio

Sjors Frölich Hoofdredacteur BNR over Podcasten

/
Tijdens de Big Improvement Day (BID) 2017 ging ik in gesprek met Sjors Frölich, de hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio. We spraken over de Podcast als fenomeen en over het Podcast Expert Netwerk waar BNR as we speak druk mee bezig is.

Motown Movement - Bob Hendrikx

/
Bob Hendrikx kocht een huis in het compleet vervallen Detroit en begon de Motown Movement. Hiermee wil hij een voorbeeld stellen voor duurzaamheid. In de armste regio van het meest welvarende land ter wereld gaat Bob verandering brengen: Duurzame bouwprincipes beschikbaar maken voor iedereen. Meer hoor je in dit interview op de Big Improvement Day 2017
Hoe bots en virtual assistants ons leven gaan veranderen

Chatbots & Virtual Assistants gaan ons leven veranderen

/
Tech bedrijven steken hier honderden miljoenen in want: Dit is de toekomst zeggen ze. Bedrijven snappen (of geloven) dat wij bediend willen worden door software. Of wij daar zelf al helemaal achter zijn is de vraag maar wie herinnert zich niet het filmpje uit 1999 met de reacties van mensen op de vraag: "heeft u een mobile telefoon".
AdRoll CMO Adam Berke and Jelle Drijver

Managing Online advertising with AdRoll - Adam Berke CMO

/
I have been talking about retargeting and Facebook advertising several times in this Frankwatching Podcast. Earlier this year I attended DMexco in Cologne and there I ran in to Adam burke. He is the president CMO and a members of the founding team of a company called AdRoll. An easy to use advertising dashboard that enables you to benefit from retargeting campaigns on over 500 platforms including Facebook and Google.

JIM Utrecht - Jaarbeurs Innovation Mile

/
Op 15 november opende een nieuw begrip haar deuren in Utrecht: JIM oftewel de Jaarbeurs Innovation Mile. En ik was er bij om de mensen die er niet bij waren ook een indruk te geven waar JIM voor staat. Check de VLOG én ga er vooral eens een keer kijken! Want ook al zoek je geen werkplek of community om je heen, het is alleen al de moeite waard om te zien hoe tof het is geworden.