Selecteer een pagina

Dames en heren, uw dagvoorzitter van vandaag:

Jelle Drijver

Energiek en enthousiast begeleid ik uw event

“Met veel ervaring in het leiden van evenementen en een natuurlijk charisma, is Jelle Drijver de ideale dagvoorzitter voor uw conferentie of seminar. Zijn prettige manier van presenteren maakt hem een favoriet onder deelnemers en organisatoren. Jelle’s expertise strekt zich uit over diverse industrieën, waardoor hij flexibel en effectief is in het aansturen van discussies en het bevorderen van interactie tussen het publiek.”

Wat klanten zeggen

Ik vond je een geweldige spreker! Zeer boeiend, duidelijk en met de juiste dosis humor! Dank je wel voor je je bijdrage aan het secretaressecongres!

Jenny Duijf

Klant Ervaringen

Scherp, Innovatief, Creatief, Deskundig, gedreven en boven al gepassioneerd dat zijn een aantal steekwoorden die bij Jelle passen! Hij weet mensen te boeien en te binden! Top.

Alfred Menting

Feedback van Deelnemers

Ik heb erg genoten van je presentatie bij het Verbond. Ik zou je bij iedereen aanraden!

Miranda Lugtigheid
Verbond van Verzekeraars

Momentopnames van Jelle in Actie

Ontdek Jelle Drijver als Dynamische Dagvoorzitter of Inspirerende Spreker

Neem Contact Op

Heeft u interesse in het boeken van Jelle Drijver als dagvoorzitter voor uw volgende evenement? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Phone

+31 30 42 00000

Adres

Europalaan 400
3526KS Utrecht Nederland

Zoekt u een dagvoorzitter die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Boek Jelle Drijver vandaag nog en garandeer een dynamische en boeiende ervaring voor al uw deelnemers.