Selecteer een pagina

Je organiseert een congres, event, netwerk bijeenkomst of workshop dag? Huur mij dan in als spreker om je publiek te enthousiasmeren op het gebied van Social Media & online positionering. Lees verder op deze pagina meer informatie of vul hieronder je gegevens in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Dát we anders communiceren dat is een feit of we dat nou leuk vinden of niet. Social Media zijn naast een speeltje ook een onuitputtelijke bron van informatie voor bedrijven en organisaties. Tools die ons behalve afleiding ook een hoop kunnen opleveren. Denk simpelweg aan meer business, nieuwe contacten, interactie met bestaande contacten, nieuwe medewerkers etc.

En toch zijn er nu nog steeds heel veel professionals die de kanalen waarop mensen (online) ervaringen uitwisselen links laten liggen onder het mom van: “ach, dat kost alleen maar tijd” of “we hebben het altijd zonder Social Media gedaan, dus waarom zou het nu ineens anders moeten?” Zonde! Tijdens een leuke inspirerende sessie van 30 minuten tot max 2 uur reken ik op een vrolijke manier af met de droeftoeters die krampachtig vast houden aan oude gewoonten en bied  ik praktische toepasbare handvatten waar men morgen mee aan de slag kan.

Met heel veel plezier en enthousiasme motiveert Jelle Drijver u om uw kop (en hakken) uit het zand te trekken en toont hij wat Social Media voor u kan betekenen, wat het kan opleveren en hoe u het kunt inzetten. Wat is de E-tiquette op de diverse netwerken én wat zijn de Doʼs and Dontʼs. Bijgestaan door vele grappige video’s, praktijkvoorbeelden en een gezonde dosis humor (want een lezing moet volgens mij naast leerzaam en informatief ook gewoon leuk zijn om bij te wonen!) vliegt de tijd voorbij voor u er erg in hebt.

Vraag nu een offerte aan

Met alle plezier denk ik vrijblijvend met je mee of ik de juiste spreker ben om jouw gasten te entertrainen. Ook als dat niet zo is, help ik je graag verder door je in contact te brengen met andere leuke sprekers in mijn netwerk. Neem dus gerust even contact op.

fris & fruitig! leuke maar vooral bruikbare tips gekregen! vol enthousiasme knalt hij opmerkingen erin waarvan je denkt yes deze past bij mij! 40+ gaan online met plezier! bedankt (snelle) Jelle!

Karen Aanraad
RDGG

Ik vond je een geweldige spreker! Zeer boeiend, duidelijk en met de juiste dosis humor! Dank je wel voor je je bijdrage aan het secretaressecongres!

Jenny Duijf
Eigenaar B&B Zwolle – B&B duijfathome.nl

Scherp, Innovatief, Creatief, Deskundig, gedreven en boven al gepassioneerd dat zijn een aantal steekwoorden die bij Jelle passen! Hij weet mensen te boeien en te binden! Top.

Alfred Menting
CEO of A&A property Holding BV

Jelle kan erg goed en enthousiast vertellen en presenteren over wat social media doet en voor bedrijven (wel of niet) kan betekenen. En wat je als bedrijf soms moet doen om niet de boot te missen! Gaf mij weer nieuwe inzichten!

Gunnar Bontje
ECABO

Beste Jelle,
Ik heb erg genoten van je presentatie bij het Verbond. Ik zou je bij iedereen aanraden om hun medewerkers te enthousiasmeren over het gebruik van social media!

Miranda Lugtigheid
Verbond van Verzekeraars

Ik wil even kwijt dat ik totaal niets had met social media. Ik heb hier nooit echt de toegevoegde waarde en het nut van ingezien, tot gisteren. Dank u wel!

Fatimah
Yulius

Ik ben vorige week bij de Secretaressedag in het Beatrixtheater geweest en was zwaar onder de indruk van je presentatie. Zo’n jonge gast die zo enthousiast over het podium heen rent en praat over een ontzettend actueel en leuk onderwerp, gaaf om te zien! Social media is op dit moment niet ontzettend relevant voor mijn werkzaamheden (privé ben ik er meer mee bezig) maar ik wilde toch even laten weten dat ik, mocht je er volgende keer weer bij zijn, zeker je workshop zal gaan volgen!

Loes

Gisteren een leerzame cursus social media gehad. Boven verwachting! Bedankt @jelledrijver

Eline Visser
VHG – VHG.org

Vandaag interessante training Social Media van @jelledrijver bijgewoond bij Schoevers in Houten!

Femke Van Dijk
Directiesecretaresse bij Branchevereniging VHG – http://vhg.org