Spreker nodig?

U organiseert een congres, event, netwerk bijeenkomst of workshop dag? Huur mij dan in als spreker om uw publiek te enthousiasmeren op het gebied van Social Media & online positionering. Lees verder op deze pagina meer informatie of vul hieronder uw gegevens in. Dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Dát we anders communiceren dat is een feit of we dat nou leuk vinden of niet. Social Media zijn naast een speeltje ook een onuitputtelijke bron van informatie voor bedrijven en organisaties. Tools die ons behalve afleiding ook een hoop kunnen opleveren. Denk simpelweg aan meer business, nieuwe contacten, interactie met bestaande contacten, nieuwe medewerkers etc.

En toch zijn er nu nog steeds heel veel professionals die de kanalen waarop mensen (online) ervaringen uitwisselen links laten liggen onder het mom van: “ach, dat kost alleen maar tijd” of “we hebben het altijd zonder Social Media gedaan, dus waarom zou het nu ineens anders moeten?” Zonde! Tijdens een leuke inspirerende sessie van 30 minuten tot max 2 uur reken ik op een vrolijke manier af met de droeftoeters die krampachtig vast houden aan oude gewoonten en bied  ik praktische toepasbare handvatten waar men morgen mee aan de slag kan.

Met heel veel plezier en enthousiasme motiveert Jelle Drijver u om uw kop (en hakken) uit het zand te trekken en toont hij wat Social Media voor u kan betekenen, wat het kan opleveren en hoe u het kunt inzetten. Wat is de E-tiquette op de diverse netwerken én wat zijn de Doʼs and Dontʼs. Bijgestaan door vele grappige video’s, praktijkvoorbeelden en een gezonde dosis humor (want een lezing moet volgens mij naast leerzaam en informatief ook gewoon leuk zijn om bij te wonen!) vliegt de tijd voorbij voor u er erg in hebt.

Jelle is a good speaker on social media subjects. He is a young entrepreneur which gives him credibility and sympathy. He puts his own theory into practice. We gave some presentations together where the cooperation worked very well. Our clients were very satisfied.

Menno van LeeuwenHead of Focus Team Innovation Centre ABN AMRO N.V.

Jelle, is een jonge ondernemer die uitstekend in staat is om zich te verplaatsen in oudere doelgroepen. Hij heeft voor ons en onze klanten een presentatie gegeven over Social Media. Door zijn enthousiasme en kennis was hij in staat om onze klanten enthousiast te maken voor dit onderwerp. Presenteren zit in zijn genen! Zoekt u een spreker op het gebied van Social Media en andere onderwerpen: Jelle belle!

Simon van den EndeHead of Key Account Management & Consultancy BASF Coatings Services NL

Jelle is een energieke trainer met een flinke dosis humor en passie voor zijn verhaal. Hij verstaat zijn vak als trainer en past zich snel aan aan de leerdoelen van zijn doelgroep. Jelle’s enthousiasme over social media werkt aanstekelijk en maakt nieuwsgierig naar meer. Zijn inzet om zijn kennis door te geven is bewonderenswaardig!

Gea VeltkampManagement Assistent at Vattenfall Energy Trading

Jelle Drijver heeft tijdens onze Inspiratieborrel een inspirerende inleiding verzorgd. Op een eigentijdse wijze en met veel enthousiasme en bevlogenheid heeft hij de collega’s meegenomen in de vele ontwikkelingen op het gebied van social media. Gaf weer nieuwe inzichten! Wat mij betreft een spreker om aan te bevelen.

MarliesDirectie Secretaresse - Zorgverzekeraars Nederland

Onlangs hebben wij, Team Gerflor, een onderhoudende sessie gehad aangaande de toepassingsmogelijkheden van LinkedIn.  Jelle Drijver heeft de hem gegeven tijd optimaal benut om op een ontspannen en efficiente wijze ons allen te enthousiasmeren en bovenal te motiveren. Door eerst binnen de groep te vragen wat eventuele drempels, vragen, danwel uitdagingen zijn bij betreffende Social Medium, werd op slagvaardige wijze iedereen direct persoonlijk betrokken. Aanvullend op de training heeft Jelle voor ons een webinar georganiseerd, om zodoende middels best practice de laatste boost te geven. Al met al een leerzame ervaring, ook voor de mensen die reeds bekend zijn met LinkedIn.

Geert NijlandRayon Manager Gerflor Benelux B.V.

Scherp, Innovatief, Creatief, Deskundig, gedreven en boven al gepassioneerd dat zijn een aantal steekwoorden die bij Jelle passen! Hij weet mensen te boeien en te binden! Top.

Alfred MentingCEO of A&A property Holding BV

Jelle kan erg goed en enthousiast vertellen en presenteren over wat social media doet en voor bedrijven (wel of niet) kan betekenen. En wat je als bedrijf soms moet doen om niet de boot te missen! Gaf mij weer nieuwe inzichten!

Gunnar BontjeECABO

Ik wil even kwijt dat ik totaal niets had met social media. Ik heb hier nooit echt de toegevoegde waarde en het nut van ingezien, tot gisteren. Dank u wel!

FatimahYulius

fris & fruitig! leuke maar vooral bruikbare tips gekregen! vol enthousiasme knalt hij opmerkingen erin waarvan je denkt yes deze past bij mij! 40+ gaan online met plezier! bedankt (snelle) Jelle!

Karen AanraadRDGG

Ik ben vorige week bij de Secretaressedag in het Beatrixtheater geweest en was zwaar onder de indruk van je presentatie. Zo’n jonge gast die zo enthousiast over het podium heen rent en praat over een ontzettend actueel en leuk onderwerp, gaaf om te zien! Social media is op dit moment niet ontzettend relevant voor mijn werkzaamheden (privé ben ik er meer mee bezig) maar ik wilde toch even laten weten dat ik, mocht je er volgende keer weer bij zijn, zeker je workshop zal gaan volgen!

Loes