De Op de Pot Cast

Op de pot cast avatarIn april 2018 startte ik naast de Jelly Driver podcast een tweede podcast. Een podcast met afleveringen die net zo lang duren als een gemiddeld toilet bezoek. Korte gesprekken met interessante mensen (veelal ondernemers). Ideaal als korte snacks tussen twee afspraken door, terwijl je de hond uit laat of… als je op de pot zit. Wat hoe verschillend we allemaal ook zijn, dat laatste doen we allemaal. Geen uitzonderingen. En daarom gaf ik deze nieuwe podcast als naam: de Op de Pot Cast.

De eerste vraag is in elke aflevering: Hoe lang zit jij gemiddeld op de pot? Het antwoord op die vraag wordt ingesteld op een timer en bepaalt de lengte van het gesprek. Loopt de timer af? Dan is het gesprek voorbij.

Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen. 

Chelsea was te gast in mijn Op de Pot Cast, waarin ik in gesprek ga met mensen die ik interessant vindt. (yep, dat is het criterium). De lengte van deze afleveringen wordt bepaald door het antwoord op mijn eerste vraag: “Hoe lang zit jij gemiddeld op de pot?”. Mijn gesprek met Chelsea duurt 3 minuten en kan je lezen of luisteren. Luisteren kan via jouw favoriete podcast player. Zoek naar aflevering #018 van de de “Op de Pot Cast” met Jelle Drijver en Chelsea Bosters.

Zelf een keer te gast zijn? Stuur mij een bericht.
Reageren kan in de comments onderaan deze pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.