Trainer Social Media en Slimmer Werken

Wel eens een trainer meegemaakt waarbij je na afloop gapend de zaal verlaat en nog steeds geen idee hebt welke stappen je morgen kan gaan nemen om zaken anders te doen?

Zo’n trainer ben ik zeker niet :). Ik zie het als een uitdaging om deelnemers tijdens mijn trainingen te activeren. Te laten focussen op wat er (wél) kan én hoe dan. Iedereen gaat naar huis met minimaal 3 concrete actiepunten waar ze morgen mee aan de slag kunnen. Die actiepunten kiezen en formuleren ze zelf op basis van hun persoonlijke behoeften.

Wat wil jij uit deze training halen?

Uiteraard heb ook ik een rode draad in mijn trainingen. Wat mij echter onderscheid van veel trainers is dat ik aan het begin (of zelfs voorafgaand) vraag om uit te spreken met welke concrete, persoonlijke leerdoelen mensen naar de training komen. Wat wil jij er uit halen vandaag? Wat moet ik als trainer voor jou doen om er voor te zorgen dat jij straks naar huis gaat en denkt:

Yes! Het is goed dat ik naar deze training gegaan ben!”

Voor wie zijn mijn trainingen geschikt?

Elke training is af te stemmen op het niveau van de deelnemers. Of die deelnemers nou bestaan uit nieuwe medewerkers die net van school komen, het Management of bijvoorbeeld uw relaties. We gaan actief aan de slag met de diverse Social Media. Huur mij in om jullie gedurende één of meerdere dagdelen te trainen. De inhoud van de training is bespreekbaar en afhankelijk van jullie wensen en behoeften.

Meer weten? Pak de telefoon en bel even met: 030 – 4200000, stuur mij een Whatsapp berciht op 06 – 19900000 of gebruik het contactformulier.

De volgende trainingen bied ik aan:

  • Social Media
  • Een website maken in WordPress in één dag
  • Slimmer werken door handig gebruik te maken van de juiste tools en apps
  • Facebook Marketing
  • Begin je eigen Podcast

Jelle is a good speaker on social media subjects. He is a young entrepreneur which gives him credibility and sympathy. He puts his own theory into practice. We gave some presentations together where the cooperation worked very well. Our clients were very satisfied.

Menno van LeeuwenHead of Focus Team Innovation Centre ABN AMRO N.V.

Jelle, is een jonge ondernemer die uitstekend in staat is om zich te verplaatsen in oudere doelgroepen. Hij heeft voor ons en onze klanten een presentatie gegeven over Social Media. Door zijn enthousiasme en kennis was hij in staat om onze klanten enthousiast te maken voor dit onderwerp. Presenteren zit in zijn genen! Zoekt u een spreker op het gebied van Social Media en andere onderwerpen: Jelle belle!

Simon van den EndeHead of Key Account Management & Consultancy BASF Coatings Services NL

Jelle is een energieke trainer met een flinke dosis humor en passie voor zijn verhaal. Hij verstaat zijn vak als trainer en past zich snel aan aan de leerdoelen van zijn doelgroep. Jelle’s enthousiasme over social media werkt aanstekelijk en maakt nieuwsgierig naar meer. Zijn inzet om zijn kennis door te geven is bewonderenswaardig!

Gea VeltkampManagement Assistent at Vattenfall Energy Trading

Jelle Drijver heeft tijdens onze Inspiratieborrel een inspirerende inleiding verzorgd. Op een eigentijdse wijze en met veel enthousiasme en bevlogenheid heeft hij de collega’s meegenomen in de vele ontwikkelingen op het gebied van social media. Gaf weer nieuwe inzichten! Wat mij betreft een spreker om aan te bevelen.

MarliesDirectie Secretaresse - Zorgverzekeraars Nederland

Onlangs hebben wij, Team Gerflor, een onderhoudende sessie gehad aangaande de toepassingsmogelijkheden van LinkedIn.  Jelle Drijver heeft de hem gegeven tijd optimaal benut om op een ontspannen en efficiente wijze ons allen te enthousiasmeren en bovenal te motiveren. Door eerst binnen de groep te vragen wat eventuele drempels, vragen, danwel uitdagingen zijn bij betreffende Social Medium, werd op slagvaardige wijze iedereen direct persoonlijk betrokken. Aanvullend op de training heeft Jelle voor ons een webinar georganiseerd, om zodoende middels best practice de laatste boost te geven. Al met al een leerzame ervaring, ook voor de mensen die reeds bekend zijn met LinkedIn.

Geert NijlandRayon Manager Gerflor Benelux B.V.

Scherp, Innovatief, Creatief, Deskundig, gedreven en boven al gepassioneerd dat zijn een aantal steekwoorden die bij Jelle passen! Hij weet mensen te boeien en te binden! Top.

Alfred MentingCEO of A&A property Holding BV

Jelle kan erg goed en enthousiast vertellen en presenteren over wat social media doet en voor bedrijven (wel of niet) kan betekenen. En wat je als bedrijf soms moet doen om niet de boot te missen! Gaf mij weer nieuwe inzichten!

Gunnar BontjeECABO

Ik wil even kwijt dat ik totaal niets had met social media. Ik heb hier nooit echt de toegevoegde waarde en het nut van ingezien, tot gisteren. Dank u wel!

FatimahYulius

fris & fruitig! leuke maar vooral bruikbare tips gekregen! vol enthousiasme knalt hij opmerkingen erin waarvan je denkt yes deze past bij mij! 40+ gaan online met plezier! bedankt (snelle) Jelle!

Karen AanraadRDGG

Ik ben vorige week bij de Secretaressedag in het Beatrixtheater geweest en was zwaar onder de indruk van je presentatie. Zo’n jonge gast die zo enthousiast over het podium heen rent en praat over een ontzettend actueel en leuk onderwerp, gaaf om te zien! Social media is op dit moment niet ontzettend relevant voor mijn werkzaamheden (privé ben ik er meer mee bezig) maar ik wilde toch even laten weten dat ik, mocht je er volgende keer weer bij zijn, zeker je workshop zal gaan volgen!

Loes