Selecteer een pagina

Trainer over o.a. Social Media, Podcasten, Linkedin en Slimmer Werken

Wel eens een trainer meegemaakt waarbij je na afloop gapend de zaal verlaat en nog steeds geen idee hebt welke stappen je morgen kan gaan nemen om zaken anders te doen?

Zo’n trainer ben ik zeker niet :). Ik zie het als een uitdaging om deelnemers tijdens mijn trainingen te activeren. Te laten focussen op wat er (wél) kan én hoe dan. Iedereen gaat naar huis met minimaal 3 concrete actiepunten waar ze morgen mee aan de slag kunnen. Die actiepunten kiezen en formuleren ze zelf op basis van hun persoonlijke behoeften.

Wat wil jij uit deze training halen?

Uiteraard heb ook ik een rode draad in mijn trainingen. Wat mij echter onderscheid van veel trainers is dat ik aan het begin (of zelfs voorafgaand) vraag om uit te spreken met welke concrete, persoonlijke leerdoelen mensen naar de training komen. Wat wil jij er uit halen vandaag? Wat moet ik als trainer voor jou doen om er voor te zorgen dat jij straks naar huis gaat en denkt:

Voor wie zijn mijn trainingen geschikt?

Elke training is af te stemmen op het niveau van de deelnemers. Of die deelnemers nou bestaan uit nieuwe medewerkers die net van school komen, het Management of bijvoorbeeld uw relaties. We gaan actief aan de slag met de diverse Social Media. Huur mij in om jullie gedurende één of meerdere dagdelen te trainen. De inhoud van de training is bespreekbaar en afhankelijk van jullie wensen en behoeften.

Meer weten? Pak de telefoon en bel even met: 030 – 4200000, stuur mij een Whatsapp berciht op 06 – 19900000 of gebruik het contactformulier.

De volgende trainingen bied ik aan:

  • Je eigen Podcast van iDee tot iTunes
  • Online in contact komen, offline verrassen
  • Ai, Ai, Ai, wat gaat dat snel. Ai toepassen in jouw praktijk
  • Een WordPress website in één dag
  • Slimmer werken door handig gebruik te maken van de juiste tools en apps

Trainer Social Media Podcast Facebook Marketing Jelle Drijver