Selecteer een pagina

[av_image src=’https://www.jelledrijver.nl/wp-content/uploads/2018/08/BURNOUT-THUMB-1030×579.jpg’ attachment=’4504′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jksddl78′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ av_uid=’av-9amckv’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ji66nbdy’ admin_preview_bg=”]

Burn-out (ervarings-)deskundige en orthomoleculair voedingsconsulent Fiona Gisius.

Hoe zit dat bij jou? Ken jij mensen in je omgeving met Burn-out klachten? Of mensen die al Burn-out zijn? Ik wel.

Zowel in mijn familie als vrienden kring heb ik mensen meegemaakt die in een burn-out zitten of zaten. Moeilijk om je als buitenstaander in te leven in hoe zo iemand zich voelt. Omschrijvingen als: “écht he-le-maal leeg…” “compleet gesloopt” “NUL-energie”, “emotioneel”, “niets maar dan ook echt niets kunnen verdragen” krijg je als je die mensen er naar vraagt.

Een Burnout, dát moet ik echt zien te voorkomen

Nadat ik van dichtbij heb gezien hoe het is om een burn-out te hebben of Burn-out te zijn, denk ik: Dát moet ik echt zien te voorkomen. Als ambitieus ondernemer met een jong gezin (en een puppy) moet ik toegeven dat ik ook niet altijd even goed naar mijn lichaam luister. Ik voel me ook regelmatig moe en heb het gevoel erg druk te zijn. Maar denk dan al snel: “dat hoort er nou eenmaal bij… he, we zijn allemaal wel eens moe, zit niet te zeiken Drijver, wees blij dat je het lekker druk hebt op de zaak… etc etc” . En toch neem ik de laatste tijd wat vaker gas terug en kies ik heel bewust wat ik wel doe en wat ik niet doe. Welke projecten ik wel aanneem en welke niet. Want al die mensen die ik ken of gesproken heb, met een burn-out achter de rug gaven zonder uitzondering aan: “ik dacht: dat overkomt mij niet”… En dat vind ik best eng… want dat denk ik namelijk ook…

En daarom gaat de laatste aflevering van mijn Jelly Driver Podcast over Burn-outs en hoe je kan voorkomen dat het jou overkomt. Zelfs als je nu denkt: dat overkomt mij echt niet…

Ik ga in gesprek met Fiona Gisius. Zij is burn-out ervaringsdeskundige en orthomoleculair voedingsdeskundige. Zij vertelt openhartig over haar persoonlijke ervaringen en geeft concrete adviezen hoe jij kan voorkomen dat het jou overkomt.

Luister naar dit gesprek als aflevering van mijn Jelly Driver Podcast via jouw favoriete podcast player. (Linkjes naar die podcastplayers vind je op: jelledrijver.nl/podcast)
[/av_textblock]

[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-jksd8g49′]

[/av_codeblock]

[/av_one_full][av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=” av_uid=’av-trc9r’]

[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-5renr3′]

[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-3p3z67′]

[av_postslider link=’category,85,80,81,108,97,42′ columns=’3′ items=’9′ offset=’0′ contents=’excerpt_read_more’ preview_mode=’auto’ image_size=’portfolio’ autoplay=’yes’ interval=’5′ av_uid=’av-2ql1sv’]