Selecteer een pagina

Hieronder vindt u enkele reacties n.a.v. een lezing of training door Jelle Drijver:

Jelle heeft januari jl. een tweetal workshops Social Media en Moderne Technologie bij onze organisatie verzorgd. Jelle kan zich uitstekend inleven in de doelgroep en spreekt op een humoristische, inspirerende en bevlogen wijze. De groep is met een schat aan nieuwe inzichten naar buiten gegaan, en dat was precies onze bedoeling! Wij kunnen Jelle zeker aanbevelen!

Anne-Loes Pouw
Management assistent KPMG Netherlands

Jelle is a good speaker on social media subjects. He is a young entrepreneur which gives him credibility and sympathy. He puts his own theory into practice. We gave some presentations together where the cooperation worked very well. Our clients were very satisfied.

Menno van Leeuwen
Teamlead Ideation Innovation Centre at ABN AMRO Bank N.V.

Jelle is a good speaker on social media subjects. He is a young entrepreneur which gives him credibility and sympathy. He puts his own theory into practice. We gave some presentations together where the cooperation worked very well. Our clients were very satisfied.

Simon van den Enden
BASF

Jelle Drijver heeft tijdens onze Inspiratieborrel een inspirerende inleiding verzorgd. Op een eigentijdse wijze en met veel enthousiasme en bevlogenheid heeft hij de collega’s meegenomen in de vele ontwikkelingen op het gebied van social media. Gaf weer nieuwe inzichten! Wat mij betreft een spreker om aan te bevelen.

Marlies van de Flier
Directiesecretaresse – Zorgverzekeraars Nederland

Jelle heeft het management team van HIT-MKB in 1 dag een heldere inkijk gegeven over de (on)mogelijkheden in de wereld van Social Media. Wij hebben deze inzichten vertaald in een roadmap met als concreet resultaat een re-branding naar HIT Profit, inclusief vernieuwde website. Een volgende stap is actiever te zijn op Social Media. Naast zijn kennis over het onderwerp is het ook de enthousiaste en energieke wijze van presenteren dat durf te stellen dat Jelle ook in de toekomst van toegevoegde waarde is voor HIT Profit.

Remko van den Akker
Business Developer – HIT Profit

Scherp, Innovatief, Creatief, Deskundig, gedreven en boven al gepassioneerd dat zijn een aantal steekwoorden die bij Jelle passen! Hij weet mensen te boeien en te binden! Top.

Alfred Menting
CEO of A&A property Holding BV

Jelle kan erg goed en enthousiast vertellen en presenteren over wat social media doet en voor bedrijven (wel of niet) kan betekenen. En wat je als bedrijf soms moet doen om niet de boot te missen! Gaf mij weer nieuwe inzichten!

Gunnar Bontje
ECABO

Ik wil even kwijt dat ik totaal niets had met social media. Ik heb hier nooit echt de toegevoegde waarde en het nut van ingezien, tot gisteren. Dank u wel!

Fatimah
Yulius

fris & fruitig! leuke maar vooral bruikbare tips gekregen! vol enthousiasme knalt hij opmerkingen erin waarvan je denkt yes deze past bij mij! 40+ gaan online met plezier! bedankt (snelle) Jelle!

Karen Aanraad
RDGG

Ik ben vorige week bij de Secretaressedag in het Beatrixtheater geweest en was zwaar onder de indruk van je presentatie. Zo’n jonge gast die zo enthousiast over het podium heen rent en praat over een ontzettend actueel en leuk onderwerp, gaaf om te zien!
Social media is op dit moment niet ontzettend relevant voor mijn werkzaamheden (privé ben ik er meer mee bezig) maar ik wilde toch even laten weten dat ik, mocht je er volgende keer weer bij zijn, zeker je workshop zal gaan volgen!

Loes

Ik vond je een geweldige spreker! Zeer boeiend, duidelijk en met de juiste dosis humor! Dank je wel voor je je bijdrage aan het secretaressecongres!

Jenny Duijf
Eigenaar B&B Zwolle – B&B duijfathome.nl

Beste Jelle,
Ik heb erg genoten van je presentatie bij het Verbond. Ik zou je bij iedereen aanraden om hun medewerkers te enthousiasmeren over het gebruik van social media!

Miranda Lugtigheid
Verbond van Verzekeraars

 

Gisteren een leerzame cursus social media gehad. Boven verwachting! Bedankt @jelledrijver

Eline Visser
VHG – VHG.org

Vandaag interessante training Social Media van @jelledrijver bijgewoond bij Schoevers in Houten!

Femke Van Dijk
Directiesecretaresse bij Branchevereniging VHG – http://vhg.org