arrow

Heeft u een vraag? Feedback? Kritiek? Evenement in de planning? Gebruik dan dit formulier en ik kom zo spoedig mogelijk met een reactie bij u terug.

Indien u een spreker of trainer zoekt, of om een andere reden terug gebeld wilt worden, vult u dan aub ook uw telefoonnummer in.

Met vriendelijke groet,
Jelle Drijver

arrow

Of bel me op:
030-4200000

Wilt u met bijvoorbeeld uw collega's, uw Management Team of uw relaties actief aan de slag met de diverse Social Media? Dan is het mogelijk om  mij in te huren om jullie gedurende één of meerdere dagdelen te trainen. Hierin help ik u bij het gebruik van de voor u relevante platformen. Of het nu gaat om top-level management of medewerkers op de werkvloer, ik ben in staat om te acteren op elk niveau en stem mijn training af op de voor u relevante onderdelen. De training wordt daarom altijd voorafgegaan door een intake gesprek met u als opdrachtgever.

Meer weten? Pak de telefoon en bel even met: 030 - 4200000 of gebruik het contactformulier.

arrow
Keer terug naar de homepage...