Meer informatie over de SONY ZV-1 of bestellen?

Is dit dé ideale VLOGCAMERA?

De Sony ZV-1 is ontworpen om gemakkelijk hele mooie selfies en vlogs te maken. Stuur je content rechtstreeks naar je telefoon om ze vervolgens te editten en te posten.

Film liggend voor je (YouTube) video’s of staand voor je stories op Insta, Facebook, Linkedin of TikTok. Het optionele statief is tegelijkertijd een handig handvat waarmee je ook direct je camera kan bedienen.

Voordelen:

  • De SONY ZV-1 beschikt over een uitklapbaar scherm zodat je ziet wat je doet.
  • Aan de voorkant zit een rood lampje zodat je ziet of je opneemt
  • (Misschien wel de belangrijkste) een audio-in zodat je een microfoon kan aansluiten. (Al moet ik toevoegen dat de interne microfoon ook al behoorlijk goed is)
  • Hij is lekker licht waardoor je het vloggen gemakkelijk langere tijd volhoudt.

Nadelen:

  • Het klepje dat toegang geeft tot je batterij en sd-kaart kan niet open als je het statief er op hebt geschroefd. Geen enorm probleem, maar was gemakkelijk te voorkomen geweest door het statief schroefje iets op te schuiven.
  • Het is fijn dat de camera zo licht is. Dat is mede omdat de behuizing is gemaakt van kunststof in plaats van aluminium. Nadeel is dat de camera daardoor we iets “goedkoper” aanvoelt dan bijvoorbeeld de SONY A6000.

Wil je de camera bestellen of zoek je meer informatie en specificaties? KLIK HIER

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.