Selecteer een pagina

Is dit dé beste VLOGCAMERA?

De Sony ZV-1 is ontworpen om gemakkelijk hele mooie selfies en vlogs te maken. Stuur je content rechtstreeks naar je telefoon om ze vervolgens te editten en te posten.

Film liggend voor je (YouTube) video’s of staand voor je stories op Insta, Facebook, Linkedin of TikTok. Het optionele statief is tegelijkertijd een handig handvat waarmee je ook direct je camera kan bedienen.

Voordelen:

  • De SONY ZV-1 beschikt over een uitklapbaar scherm zodat je ziet wat je doet.
  • Aan de voorkant zit een rood lampje zodat je ziet of je opneemt
  • (Misschien wel de belangrijkste) een audio-in zodat je een microfoon kan aansluiten. (Al moet ik toevoegen dat de interne microfoon ook al behoorlijk goed is)
  • Hij is lekker licht waardoor je het vloggen gemakkelijk langere tijd volhoudt.

Nadelen:

  • Het klepje dat toegang geeft tot je batterij en sd-kaart kan niet open als je het statief er op hebt geschroefd. Geen enorm probleem, maar was gemakkelijk te voorkomen geweest door het statief schroefje iets op te schuiven.
  • Het is fijn dat de camera zo licht is. Dat is mede omdat de behuizing is gemaakt van kunststof in plaats van aluminium. Nadeel is dat de camera daardoor we iets “goedkoper” aanvoelt dan bijvoorbeeld de SONY A6000.

Wil je de camera bestellen of zoek je meer informatie en specificaties? KLIK HIER

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om je nog beter van dienst te zijn, link ik hier en daar met affiliate links naar de producten en diensten waar ik over schrijf. Als je iets aan mijn artikelen hebt gehad en besluit via deze links iets aan te schaffen, ontvang ik een kleine vergoeding, wat mij helpt/stimuleert om je van nog meer waardevolle content te voorzien. Jouw steun wordt enorm gewaardeerd! Thanx 🙂