In deze video ga ik in gesprek met internet ondernemer Wilco de Kreij, de man achter de tools ZoSocial, UpViral en ConnectLeads. Allemaal handige webapplicaties op basis van een SAAS model. (Software As A Service). Deze producten kenmerken zich door super succesvolle lanceringen waarmee Wilco mede dankzij samenwerking met meerdere affiliate partners wereldwijd letterlijk tonnen aan omzet binnenhaalt tijdens de eerste week van zijn lanceringen.

Wat doen zijn tools? ZoSocial helpt ondernemers om like & win acties te houden op Facebook die wél aan de Facebook richtlijnen voldoen. UpViral maakt het mogelijk om mensen iets aan te bieden in ruil voor het delen van een unieke link naar je inschrijfpagina. Bijvoorbeeld; vul je naam en email adres in en download de checklist. Vervolgens zien mensen een unieke url en kan je mensen uitnodigen om die url te delen via social media in ruil voor punten. Bij X-aantal punten krijgen ze een bonus. Bijvoorbeeld toegang tot een cursus, een coupon code, etc etc.

De derde tool is pas net gelanceerd: ConnectLeads. Met deze tool kan je leads die je binnenhaalt via de nieuwe Lead-Ad’s van Facebook direct inschieten in je e-mail marketing systeem zoals Mailchimp of Aweber. In plaats van elke dag handmatig de verworven opt-in’s als .csv bestand te downloaden en te importeren in Mailchimp, automatiseer met connect leads dit proces.

Om het jullie makkelijk te maken heb ik linkjes geplaatst in de shownotes naar deze producten:

http://jelledrijver.nl/upviral,
http://jelledrijver.nl/connectleads,
– https://www.jelledrijver.nl/retarget
http://jelledrijver.nl/zosocial.

dit zijn affiliate linkjes. Dat houdt in dat wanneer je besluit om een van deze software applicaties te gaan gebruiken / kopen, ik van Wilco een commissie ontvang. Voor jou verandert er niets qua prijs, alleen verdien ik een paar euro extra wanneer je besluit het via mij aan te schaffen. Ik zal je nooit iets aanbevelen waar ik niet achter sta! Daarom wil ik graag opmerken dat ik alle tool szelf ook gebruik behalve ZoSocial. Met die tool heb ik zelf geen ervaring. De andere drie kan ik je zeker weten persoonlijk van harte aanbevelen

Deze podcast duurt ongeveer een uur. Heb je geen tijd om dit hele gesprek te beluisteren als Podcast?
Ga dan naar jelledrijver.nl/fw042 en download het hele gesprek uitgewerkt als transcript inclusief alle linkjes, tools, tip’s en tricks.

Heb je je nog niet geabonneerd op mijn podcast? Doe dat dan vooral even! En if you like what you hear, let me know! Schrijf een leuke review op iTunes en/of stuur even een tweet naar @jelledrijver of @frankwatching.

[edit] Nog recenter is ook Connect Retarget vrij gegeven voor het brede publiek! Bekijk hier mijn interview over die tool.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.