Met Connect Retarget +384% conversie op facebook!

Gebruik je Facebook om traffic naar je site te sturen? En misschien al wel eens gekeken naar retargeting op facebook? Goed bezig! Maar wacht even … Facebook ads zijn goed. Retargeting is nog veel beter. Retargeting op Facebook kost nu veel meer dan nodig is. Standaard Facebook retargeting heeft een groot nadeel. Het behandelt élke bezoeker op exact de zelfde manier.

Het enige dat Facebook retargeting je laat doen, is advertenties laten zien aan mensen die op je website zijn geweest en bijvoorbeeld nog niet gekocht hebben. Het maakt daarbij niet uit of ze 3 minuten op je site zijn geweest en meerdere pagina’s hebben bekeken of na 3 seconden direct je site weer verlaten.

Het mag duidelijk zijn dat die eerste groep bestaat uit veel “warmere” leads dan de 2e groep die duidelijk niet geïnteresseerd is.

Toch krijgen beide groepen exact dezelfde advertentie te zien op Facebook. Waarom zou je geld uitgeven aan advertenties die getoond worden aan mensen die toch niet geïnteresseerd zijn? Is het niet logischer om te focussen op de mensen waarvan het waarschijnlijk (of zelfs aannemelijk) is dat ze geïnteresseerd(er) zijn?

Eindelijk is er software waarmee je bezoekers super gericht kunt targets en opslaan om ze vervolgens opnieuw te benaderen via Facebook ads. Creëer custom audiences (maatwerk doelgroepen) aan wie je su-per gerichte advertenties laat zien op basis van hun gedrag!

een verhoging in zijn conversie van 384% ten opzichte van de standaard retargeting.

In één van de tests had de bedenker van deze tool (Wilco de Kreij) een verhoging in zijn conversie van 384% ten opzichte van de standaard retargeting. De software is sinds gisteren beschikbaar voor het brede publiek en steeds meer succes cases van andere users en beta testers worden al gedeeld online.

Deze software helpt je op 2 manieren:

  1. Ten eerste reduceert het drastisch je advertentieskosten omdat je nu alleen geld uitgeeft aan advertenties die getoond worden aan zeer specifieke doelgroepen.
  2. En ten tweede geeft het je conversies een enorme boost!

Bekijk hierboven het interview dat ik met Wilco de Kreij had in de aanloop naar deze lancering of bekijk meteen de uitgebreide demo op: http://jelledrijver.nl/retarget

Echt super easy – kind kan de was doen – software, gebouwd door ene echte online ondernemer en conversie specialist op basis van 5 jaar ervaring met retargeting advertenties online.

De cijfers liegen niet.
Doe er je voordeel mee!

Groeten!
Jelle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.