Jelle Drijver Vanessa SImons bespreken hun favoriete apps op camera voor de bezoekers van hun websites en Nieuwsbrief abonnees.

“Welke app’s heb jij?” [Video]

Op 09 oktober 2013 had ik een afspraak met Vanessa Simons. Insteek was om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken door kennisdeling. Al snel trokken we beiden onze iPads op tafel en begonnen we de beginschermen te vergelijken.

“Welke app’s heb jij?”

Zowel Vanessa als ik krijgen vaak de vraag welke app’s we veel gebruiken. Van vrienden en ook van deelnemers tijdens onze trainingen en workshops. Want in al onze trainingen komt de iPad aan bod.  (Vanessa geeft vaak trainingen over papierloos vergaderen en werken met de iPad. Ik geef trainingen over Social Media, het belang van online actief zijn en een goede online positionering. En sinds kort ook een training Productivitools, oftewel, tools die je helpen om productiever te zijn of op zijn minst je leven verrijken.) Na een paar minuten App’s doornemen dacht ik: “dit is ook interessant voor alle bezoekers van mijn website en de mensen die zich op mijn nieuwsbrief hebben ingeschreven!”. Statief neergezet, iPhone 5 er op en filmen maar!  Het resultaat zie je hier onder.

Wij hebben besloten dat we dit vaker gaan doen. bijvoorbeeld 1 x per maand afspreken en elkaar updaten over app’s (een Appdate). De volgende keer gaan we het live uitzenden zodat we ook vragen kunnen beantwoorden van kijkers. Dit zal gewoon plaatsvinden op deze website. Zorg dat je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief! Ik zal je dan op tijd laten weten wanneer we dit gaan doen.

Jij kunt mee helpen! Als je zelf jouw favoriete  App’s aandraagt en stemt op de suggesties van anderen, nemen die input mee in onze volgende appdate!

[ois skin=”Duplicate of jelledrijver.nl”]


Open in nieuwe pagina