Screen Shot Jelle Drijver Webinar over Evernote

EVERNOTE Webinar Gemist?

Op vrijdag 28 maart gaf ik (Jelle Drijver) een webinar met als gast presentator: Vanessa Simons. In dit webinar hoor je hoe je je voordeel kunt doen met Evernote. Heb je de uitzending gemist? Geen probleem! Je kunt het hier gewoon terug kijken. Vragen kun je stellen onder de player. Schroom niet om het te delen met je netwerk 😉

De beloofde linkjes:

In dit webinar heb je kunnen horen hoe handig het is om Evernote te gebruiken. Als online opslag van documenten. Maar ook om bijvoorbeeld recepten te bewaren. Notities onderverdelen in notebooks en die notebooks weer delen met anderen. Ook het delen van bijvoorbeeld boodschappenlijstjes met de gene die vanavond voor het eten zorgt is een praktisch voorbeeld hiervan.

In Evernote kan je je GPS locatie koppelen aan een notitie. Je notities worden dan ook weergegeven op een kaart. Vaak weet je nog wel waar je was toen je iets opschreef (bijvoorbeeld bij een training of seminar, dat restaurant waar je een foto maakte van het etiket van die heerlijke wijn etc) maar niet meer welke titel je toen aan die notitie gaf. Evernote laat dan gewoon de notities op een kaart van Nederland/Europa of de wereld zien waar je vervolgens kunt inzoomen op de plaats waar je de notitie maakte. Super handig!

Evernote kan je zelfs gebruiken als presentatietool. Een presentatie geven van de inhoud van een notebook of een overzicht van notities is super eenvoudig en ziet er strak uit!  Zo kun je bijvoorbeeld notuleren met Evernote en de map (notebook) met notullen delen met de aanwezigen van de vergadering. Dus ook notuleren met Evernote behoort tot de mogelijkheden. Word je enthousiast en denk je ‘hier wil ik meer over weten / leren? Schrijf je dan in voor een van onze Evernote trainingen. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.