Veilig en makkelijk online betalen via PayPal.

Robert-Jan is van PayPal Benelux. Zelf gebruik ik regelmatig One-Click van PayPal. Een mogelijkheid om één keer je bankrekening te koppelen aan je PayPal account zodat je daarna makkelijk met enkel een wachtwoord een betaling te kunnen doen. Zowel lokaal als internationaal. Je hebt dus geen PayPal saldo nodig, ik heb PayPal gemachtigd om betalingen die ik via PayPal uitvoer, meteen automatisch af te schrijven van mijn bankrekening.

Met payPal one-click hoef ik zelfs mijn wachtwoord niet meer in te voren op bijvoorbeeld Thuisbezorgd. Zodra ik klik op “betalen” is het geregeld. Ik bestel zeker 1 x per maand Indiaas eten bij Namaskar in Utrecht. Log dan in op mijn Thuisbezorgd app, klik op bestelgeschiedenis, laatste bestelling herhalen, betalen en klaar. Letterlijk binnen 1 minuut heb ik eten besteld en betaald zonder contact geld te moeten hebben, zonder wachtwoorden en code’s te onthouden… Top.

PayPal heeft een geavanceerd systeem om mijn transacties in de gaten te houden en te beoordelen op afwijkingen. Wanneer er ineens voor 100 man Chinees wordt besteld bestaat de mogelijkheid dat PayPal ingrijpt en checkt of dat wel klopt.

Wekelijks maakt Jelle Drijver een podcast voor https://frankwatching.com Meer weten?
Abonneer je dan op: iTunes | Stitcher Radio | TuneIn | Souncloud

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.