Memberships aanbieden en de betalingen laten regelen door Mempay

Cloudbased subscription platform. Denk aan Boldking scheermesjes en Hello Fresh. Diensten die gebaseerd zijn op een abonnement structuur. Mempay regelt alle terugkerende betalingen voor dit soort memberships.

Ook digitale partijen zoals hostingpartijen en SEO dienstverleners maken gebruik van Mempay. Bij Mempay is alles realtime en volledig geautomatiseerd. Je hebt daardoor zonder bestanden te hoeven exporteren en importeren altijd inzichtelijk welke betalingen al gedaan zijn en welke niet. Wanneer er niet betaald wordt verzorgd Mempay ook de incasso procedure etc.

Je kunt natuurlijk ook een SEPA overeenkomst aangaan met de bank, de ondernemer en de klant moeten dan een overeenkomst tekenen, die moet naar de bank etc etc. best een gedoe. In dit geval zorgt Mempay dat deze machtiging wordt bevestigd middels een eerste iDeal betaling. Het mandaat voor de incasso machtiging wordt vervolgens via Sign2Pay of een SMS bevestiging geregeld.

Het verdienmodel van Mempay bestaat uit een vast bedrag per maand (€19,95) + een vergoeding per transactie.

Mempay heeft diverse modules ontwikkeld om gekoppeld te kunnen worden aan shops die draaien op WooCommerce en Magento.

De boekentip van Jessica: Schaamteloos delegeren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.