Ontdek hier Aartjan zijn Online Training:
Online Verkoopsucces XL

Maak ze gek!

Holy shit wat een TOP boek weer! Na verleiden op internet schreef Aartjan van Erkel nu het boek: MAAK ZE GEK!

Zeur jij wel eens…

… dat je te weinig klanten binnenhaalt via het internet? Ben jij een van de ondernemers die klaagt dat via internet te weinig business wordt binnengehaald? Vraag je dan eens af of dat aan het internet ligt of aan de manier waarop jij het internet gebruikt. De online bestedingen groeien in het algemeen namelijk juist als een malle. Waarom dan niet bij jou? Ga eens écht aan de slag met je online positionering en benut de uiteenlopende mogelijkheden.

Je wilt klanten binnen halen via het internet maar je hebt geen idee hoe?

Kijk! Dat is mooi. Tenminste, mooi als je dat van je zelf weet Dan kan je er namelijk wat aan doen. Een mooi begin is om je eens wat meer te verdieping in mogelijkheden. Het nieuwe boek van Aartjan van Erkel geeft je in dat geval een vliegende start.

Je laat nu business liggen en dat kost geld!

Of op zijn minst laat je geld liggen en daar heb ik zelf als ondernemer een behoorlijke pleuris hekel aan. Tijd voor actie dus! Want als een ander het kan, kan jij het ook.

In dit nieuwe boek (Maak ze gek!) leer je onder andere hoe je:

– je kunt onderscheiden door bijvoorbeeld alleen al andere woorden te gebruiken dan de meeste bedrijven (wie schrijft er bijvoorbeeld in een serieuze test: “pleuris hekel” maar het is je vast opgevallen. En misschien blijft het nog wel hangen ook…
– jezelf onvergetelijk maakt en daardoor meer bezoekers krijgt. (Meer bezoekers is meer kans op conversie!) <- conversie wil zeggen: behaald gewenste resultaten. - op social media meer interactie krijgt (denk aan likes, shares, en comments). - nieuwsbrieven kunt verzenden die niet alleen geopend worden maar ook gelezen én waarbij mensen ook nog eens actie ondernemen!

Wat valt je op:

Wat valt je als eerste op? De banaan op je website
Wat valt jou als eerste op in de tekst op de foto hiernaast? Dit is een stuk uit het werk dat een van de studenten heeft ingeleverd n.a.v. mijn lessen Online Positionering. Het is duidelijk dat hij de lessen heeft begrepen én dat hij het boek: Verleiden op Internet van Aartjan heeft gelezen. Waarschijnlijk valt je oog meteen op de rode zin. Toch? Dat moet haast wel. 
 
Aartjan van Erkel – Internet copywriter noemt dit de banaan! Zo’n banaan moet er ook op je website staan. Het moet meteen duidelijk zijn welke actie een bezoeker moet ondernemen, bijvoorbeeld op welke knop een bezoeker moet klikken. De een noemt het een banaan, de ander een Call to Action (CTA).

Lang verhaal kort:

Investeer die paar tientjes in je zelf, je business en ga aan de slag! Gun jezelf 200+ pagina’s aan inspiratie en vele waardevolle toepasbare tips! Voor het geval je het nog niet door had: Dit boek wordt je van harte aanbevolen door Jelle Drijver!

Met vriendelijke groet,
(Diezelfde) Jelle Drijver

PS. direct bestellen bij Managementboek? Klik hier!

Ontdek hier Aartjan zijn Online Training:
Online Verkoopsucces XL

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jelle publiceerde dit interview op zijn eigen blog inclusief een leuk extra voorbeeld. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.