Op 15 november opende een nieuw begrip haar deuren in Utrecht: JIM oftewel de Jaarbeurs Innovation Mile. En ik was er bij om de mensen die er niet bij waren ook een indruk te geven waar JIM voor staat. Check de VLOG én ga er vooral eens een keer kijken! Want ook al zoek je geen werkplek of community om je heen, het is alleen al de moeite waard om te zien hoe tof het is geworden.

Wat is JIM Utrecht?

JIM zou ik het liefst omschrijven als een moddervette co-working space waar bedrijven en ZZP-ers terecht kunnen voor offices en werkplekken zonder muren.

Huh? Kantoren zonder muren?

Yeah! 7000 vierkante meter vloer oppervlak op de 6e etage van het Beatrixgebouw. Gevuld met bureau’s, stilte plekken, lockers, tafels, stand-up meeting hoekjes, vergaderkamers van hout en glas, stopcontacten in overvloed, Wifi, prachtig uitzicht, het Centraal station als je buurvrouw.

Werkplekken en branded workspaces

Heb je 8 mensen in dienst of meer dan kom je in aanmerking voor een branded workspace. Een klein ophoging die middels grote visuals duidelijk gebrand is in de huisstijl van jouw bedrijf. De prijzen voor een Branded Workspace zijn op aanvraag.

Ben je in je eentje (of met minder dan 8 medewerkers) dan betaal je €250 per werkplaats per maand. Met dit abonnement kan je gaan en staan waar je wilt en kies je elke ochtend een bureau en een stoel uit die past bij… waar jij op dat moment wilt zitten. Zolang je je maar niet consequent afzondert. Want JIM staat voor een community.

Ontmoeten, samenwerken en opschalen

JIM is een nieuwe innovatiehub en co-working space bij Jaarbeurs met een sterke nadruk op ontmoeting en interactie. JIM biedt scale-ups en andere innovators een community om (samen) te werken en een plek om elkaar te ontmoeten. JIM biedt samen met de community en partners een sterke programmering.

Note:

  • Krijg ik betaald voor het plaatsen van deze post? Nee!
  • Is mijn enthousiasme voor JIM gekocht? Nee! Ik vind het echt een te gekke locatie!
  • Ben ik ingehuurd om te vloggen bij de opening? Ja!
  • Wil ik dat ook met alle plezier (betaald) bij jouw opening doen? JA!

Dus heb je binnenkort een event en zoek je een vlogger die daar verslag van doet?
Wil je een vlogger inhuren? Jelle Bellen! 06-19900000 of gebruik het contactformulier.

Promo video JIM:

JIM Utrecht Jaarbeurs Innovation Mile Video
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VAN MARINIER TOT MUDMASTER

Van Marinier tot Mud Master - Oprichter André Skwortsow

/
André Skwortsow is ex-marinier en de oprichter van Mud Masters. Hoe is het om een een bedrijf op te richten en te ervaren dat een paar jaar later bijna iedereen in Nederland jouw bedrijf kent? Wat doet het met je als je in de stad loopt en mensen dragen T-shirts met jouw logo erop?
Klantgericht Leiderschap door Sydney Brouwer

Klantgericht leiderschap - Sydney Brouwer

/
Sydney Brouwer is een mede-podcaster (Over klanten gesproken Podcast), staat net als ik regelmatig als spreker op podia, verdient zijn geld ook als ondernemer. Ik sprak hem over zijn nieuwe boek: Klantgericht Leiderschap. Nu te beluisteren als Jelly Driver Podcast
JD096 - Baan bij Google opzeggen om te gaan ondernemen - Schelto Witsen Elias
Director OPEN Business Leaders - Jos Slootstra

Jos Slootstra - Director OPEN Business Leaders

/
In deze podcast ga ik in gesprek met de director van OPEN Business Leaders: Jos Slootstra. We gaan het hebben over Ondernemen, fouten maken, EGO, Luisteren naar je hoofd of hart, mensen motiveren, werken in loondienst of als ondernemer OF... als ondernemer op de loonlijst.
Ben woldring tijdens BID 2018 over BenCompare

Bencompare de nieuwste dienst van Ben Woldring

/
Tijdens de Big Improvement Day sloeg hij op een grote rode knop en daarmee lanceerde hij zijn volgende stap in vergelijken: de app Bencompare. Beschikbaar voor iPhone en Android. In deze app zie je wat je kwijt bent aan vaste lasten, én hoe het indien mogelijk, goedkoper kan.
Top Trends voor ondernemers - Willem Overbosch

Top Trends voor Ondernemers

/
Top Trends voor ondernemers! Het boek geschreven door Willem Overbosch in samenwerking met diverse interessante ondernemers. Ik sprak hem in zijn eigen café de zaak (bij hem op de zaak). Niet alleen dromen maar ook concreet maken en toepassen. Dat is de boodschap. Hoe je dat doet? Dat lees, luister of zie je in deze nieuwe post.
Steven van Vessum en Jelle Drijver Thumb

ContentKing Winnaar Dutch Search Awards - Steven van Vessum en Jelle Drijver

/
ContentKing is de winnaar van de Dutch Search Awards. Ik ging in gesprek met deze startup en bespreek trends op SEO gebied én het belang van goed monitoren.
AVG GDPR Charlottes Law en Jelle Drijver

AVG wat moet ik er mee

/
AVG en GDPR. Waar moet je als ondernemer / bedrijf aan voldoen en wat is het risico als je het niet doet? Jurist Charlotte Meindersma geeft uitleg.
Vlogger inhuren Haarlem Mooi Meerwijk

Vloggen in Haarlem: Mooi Meerwijk

/
Ik mocht als ingehuurde vlogger in beeld brengen hoe alle betrokken organisaties en inwoners samenwerkten om inwoners te informeren over de veranderingen in afval inzamelen, het belang van afval scheiden en het voorkomen van zwerfvuil.