Op 15 november opende een nieuw begrip haar deuren in Utrecht: JIM oftewel de Jaarbeurs Innovation Mile. En ik was er bij om de mensen die er niet bij waren ook een indruk te geven waar JIM voor staat. Check de VLOG én ga er vooral eens een keer kijken! Want ook al zoek je geen werkplek of community om je heen, het is alleen al de moeite waard om te zien hoe tof het is geworden.

Wat is JIM Utrecht?

JIM zou ik het liefst omschrijven als een moddervette co-working space waar bedrijven en ZZP-ers terecht kunnen voor offices en werkplekken zonder muren.

Huh? Kantoren zonder muren?

Yeah! 7000 vierkante meter vloer oppervlak op de 6e etage van het Beatrixgebouw. Gevuld met bureau’s, stilte plekken, lockers, tafels, stand-up meeting hoekjes, vergaderkamers van hout en glas, stopcontacten in overvloed, Wifi, prachtig uitzicht, het Centraal station als je buurvrouw.

Werkplekken en branded workspaces

Heb je 8 mensen in dienst of meer dan kom je in aanmerking voor een branded workspace. Een klein ophoging die middels grote visuals duidelijk gebrand is in de huisstijl van jouw bedrijf. De prijzen voor een Branded Workspace zijn op aanvraag.

Ben je in je eentje (of met minder dan 8 medewerkers) dan betaal je €250 per werkplaats per maand. Met dit abonnement kan je gaan en staan waar je wilt en kies je elke ochtend een bureau en een stoel uit die past bij… waar jij op dat moment wilt zitten. Zolang je je maar niet consequent afzondert. Want JIM staat voor een community.

Ontmoeten, samenwerken en opschalen

JIM is een nieuwe innovatiehub en co-working space bij Jaarbeurs met een sterke nadruk op ontmoeting en interactie. JIM biedt scale-ups en andere innovators een community om (samen) te werken en een plek om elkaar te ontmoeten. JIM biedt samen met de community en partners een sterke programmering.

Note:

  • Krijg ik betaald voor het plaatsen van deze post? Nee!
  • Is mijn enthousiasme voor JIM gekocht? Nee! Ik vind het echt een te gekke locatie!
  • Ben ik ingehuurd om te vloggen bij de opening? Ja!
  • Wil ik dat ook met alle plezier (betaald) bij jouw opening doen? JA!

Dus heb je binnenkort een event en zoek je een vlogger die daar verslag van doet?
Wil je een vlogger inhuren? Jelle Bellen! 06-19900000 of gebruik het contactformulier.

Promo video JIM:

JIM Utrecht Jaarbeurs Innovation Mile Video
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.