Jelle Drijver Peper in je Pand bij Business Class

ASUS Nationale Flexplektest 2015

De afgelopen maanden trok ik met een NS-Businesscard het land door om net als nog 5 Flexplek testers, jawel: Flexplekken te testen. We hebben met dit team van testers vele flexplekken gezien. De een nog hipper dan de ander. En waar de een uitblonk in gastvrijheid maar qua lunch niets bijzonders bood, had de ander heerlijke salades en onbeperkte luxe broodjes maar werd je niet of nauwelijks aangesproken door het personeel waarbij er tevens geen glimlach van af kon. In samenwerking met Asus Benelux is vastgesteld waar een goede Flexplek aan moet voldoen.

Enquete

Na elk bezoek werd er een enquete ingevuld met objectieve vragen. Het maakte daardoor niet uit wie de enquete invulde. De prijs van de koffie veranderde daar bijvoorbeeld niet door.

And the winner of the Flexplek Test Award 2015 is:

Uiteindelijk zijn vele plekken getest en is de uitslag bekend. De winnaar is: Tribes!
Tribes biedt ondernemers de beste Flexplek. De vestiging die is getest is: Eindhoven. Op 17 december opent Tribes Utrecht haar deuren. Met mijn bedrijf Peper in je Pand hebben we direct nadat Tribes deze prijs in de wacht sleepte afgesproken om Peper in je Pand huurders ook de Tribes in ons aanbod op te nemen.

Bekijk de complete uitslag op de website van de ASUS Nationale Flexplektest.
Lees de blogpost op Tribes
Lees de Blogpost op de site van BusinessClass