‘Hoe vaak moet ik bezig zijn met online marketing?’ 

Tijdens deze podcast ga ik in gesprek met Kim Verweij. Kim is social media consultant en schrijft voor verschillende weblogs en websites. Ze heeft een aantal interessante blogs geschreven op Frankwatching.com. Deze week spreek ik met Kim over het artikel dat zij heeft geschreven ‘Verbeter in januari elke dag je online marketing: 31 tips’ 

Win dit boek!
Ik merk dat online marketing voor vele nog een vrij onbekend onderwerp is. We MOETEN op 1 staan in Google of we MOETEN of Facebook berichten gaan plaatsen. De grote vraag daarbij is dan ook, wat moet je precies doen? Wat kun je inzetten op het gebied van online marketing? Met Kim ga ik in gesprek over de 31 tips die zij geeft om op elke dag in januari iets binnen de online marketing te doen. Deze tips vormen de to-do lijst voor 2015!

We bespreken o.a. onderstaande tips van Kim:

 • Analyse van datgene wat je doetlist-372766_1280
  Kijk eens kritisch wat je precies doet binnen online marketing,
  analyseer je gegevens.
 • Just do it!
  Gewoon doen! Gebruik je gezonde verstand en ga goed nadenken over datgene wat je precies wilt doen.
 • Canva.com
  De perfecte website om leuke afbeeldingen mee te maken. Veel leuke achtergronden, foto’s en of stickers die je op je afbeeldingen kunt plaatsen. De afbeeldingen kun je downloaden en meteen gebruiken!

Daarbij geeft Kim nog een belangrijke tip die jij direct kunt gebruiken voor jouw bedrijf! Je kunt de podcast beluisteren via onderstaande player. Volgende week ga ik in gesprek met Bob Oord over de 7 voorspellingen voor contentmarketing!

Je kunt nog steeds kans maken op dat te gekke boek van Martijn Arets, ‘Brand Expedition’. Laat een review achter op onze iTunes pagina (klik hier). Bij elke tien reviews geven wij een boek weg!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.