In Amerika is het al een poosje booming maar ook Nederland begint het fenomeen Podcast te omarmen. Een podcast is een audio fragment waarop je je kunt abonneren. Zie het als een soort “on demand radio” over specifieke onderwerpen of van personen/platformen die jou aanspreken.

Jelle Drijver Mister PodcastBegin 2015 ben ik gestart met het interviewen van auteurs / bloggers op een van mijn favoriete Nederlandse websites: Frankwatching.com. Deze interviews worden elke dinsdag ochtend gepubliceerd. Je kunt ze beluisteren via onder andere iTunes.  Vind je de afleveringen interessant en wil je op de hoogte blijven dan is abonneren gratis en heel eenvoudig. Zo download je automatisch de laatste aflevering op je telefoon. Eenmaal beluisterd wordt de aflevering een paar dagen later automatisch weer verwijderd. Zo voorkom je dat je meer schijfruimte op je smartphone benut dan nodig. Podcast afleveringen kunnen altijd weer opnieuw gedownload- en terug geluisterd worden via iTunes.

Ik wil je dan ook van harte uitnodigen om je te abonneren op de nieuwe Frankwatching podcast en om vervolgens een review achter te laten. Onder de eerste 100 reviews verloten we maarliefst 10 gesigneerde exemplaren van het boek Brand-Expedition van Martijn Arets.

De eerste uitzendingen  van de Frankwatching Podcast gaan onder andere over:

Gesprekken die er op korte termijn aan zitten te komen zijn onder andere met Bob Oord en Eduard Blacquiere.

[EDIT: inmiddels zijn er al 31 gave gesprekken geweest met uiteenlopende gasten! Check it out op Frankwatching.com/podcast of via een van de onderstaande knoppen]

Wekelijks wordt er een nieuwe aflevering van de Frankwatching podcast gepubliceerd. Dus abonneer je direct even via iTunes en je hebt elke dinsdag ochtend als je naar je werk rijdt, de nieuwste aflevering op je smartphone staan. Feedback is uiteraard van harte welkom! Laat het hierover weten of via de “reviews” knop in iTunes.

Met vriendelijke groet én “Tot de volgende podcast!”,

Jelle Drijver

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.