De eerste podcast aflevering is een feit! #Trots #CESLASVEGAS

We beginnen deze reeks podcasts met een interessant gesprek met Rob Blaauboer. Rob is Principal Business Consultant en gerenommeerd auteur van een aantal interessante artikelen op Frankwatching.com. Deze week spreken we uitgebreid over de trip die Rob heeft gemaakt naar het CES Las Vegas (Consumer Electronics Show). Deze show staat geheel in het teken van de nieuwste gadgets en nieuwste producten op het gebied van elektronica. Grote namen als Google, Apple en Samsung zijn uiteraard aanwezig!

De curved tv, sport BH’s die je hartslag kunnen meten, inloggen met je iris en schoenen met ingebouwde spelletjes. Een kleine greep uit de vele producten die worden vertoond. De beurs biedt voor ieder wat wils en krijgt dan ook veel bekijks van duizenden bezoekers, journalisten, analisten, handelaren en leveranciers.

Win dit boek!

Rob vertelde tijdens deze podcast over zijn ervaringen, producten die hem zijn opgevallen en de nieuwste ontwikkelingen in gadgetland. We hebben ook een aantal producten besproken, waaronder een van mijn favoriete nieuwe gadgets, de TrackR! 

De naam zegt het eigenlijk al. De TrackR is een klein apparaatje die je verloren spullen, bijvoorbeeld sleutels of telefoon, kan traceren. Wij waren er direct erg enthousiast over! Er is ook een sociaal aspect dat het product nog interessanter maakt. Stel je bent een dag op stap geweest en je bent je sleutels kwijt. Balen! De afstand is te ver om het te kunnen traceren. Als er een persoon in de buurt van je verloren sleutels is en hij of zij heeft ook de TrackR dan krijgt hij of zij automatisch een melding.

TrackR en een aantal andere leuke gadgets bespreken we uitgebreid in deze podcast. Je kunt de podcast beluisteren via de onderstaande player. Volgende week spreek ik met Ralph Wolbrink over het te afhankelijk zijn van Google.

Wil jij kans maken op het gesigneerde boek van Martijn Arets ‘Brand Expedition’? Laat een review achter op iTunes (klik hier), bij elke tien reviews geven wij een boek weg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.