Automatisch tekst invoeren met afkortingen

Dit is één van mijn favotiete tools. En echt iedereen die op mijn aanraden met deze tool is gaan werken heeft me later bedankt voor de tip!

Automatisch tekst invoeren met afkortingen?

Deze tool helpt je om écht uren per maand aan tijd te besparen. Groot voordeel van deze tool is dat het werkt in elk programma op je MAC. Of je nou een e-mail aan het typen bent of een formulier invult op een website, het werkt al-tijd! Automatisch tekst invoeren met afkortingen. Als je het een keer geprobeerd hebt, wil je nooit meer anders!

 

Ok! Wat is het?

Ga voor jezef eens na hoe vaak je wel niet het zelfde typt tijdens je werk… Denk bijvoobeeld aan: “Met vriendelijke groet, Jelle Drijver” of je Adresgegevens, je telefoonnummer of het zinnetje “bijvoorbaat dank’, je IBAN nummer en BIC code, BTW Nummer en KVK nummer enz enz. Met deze tool voer je één keer die veel gebrukte teksten in en kies je een zelf bedachte afkorting. bijvoorbeeld: “MvG”. Elke keer als je dan ergens MvG intypt maakt je MAC er meteen “Met vriendelijke groet, Jelle Drijver” van. Super handig!! En nog mooier: je kunt ook een paar open velden in je standaard tekst houden die je vult met wisselende informatie. Bekijk de video om te zien wat ik bedoel.
Regelmatig geef ik trainingen over Het Nieuwe Werken en productiviteit. Eigenlijk: Productivitools, handige app’s en stukjes software etc die je helpen om efficienter en slimmer te werken. Altijd wordt er zeer enthousiast gereageerd op deze tool. Nu kan ook jij het ontdekken. Wacht niet langer en klik hier. (de tool kost een paar tientjes maar dit heb je er écht zo uit! Heb je een manager die je moet overtuigen? Huur me in voor een training productiviteit & het nieuwe werken en ik help je een handje.
note:
deze tool werkt alleen op Apple computers. Voor Windows zijn er wel varianten. Bijvoorbeeld Fingertips
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.