Vandaag ga ik uitpakken én testen: De ASUS Zenwatch 2!

De ASUS Zenwatch 2 is de opvolger van jawel, de Zenwatch 1. Hij komt in 2 maten, heeft een Stainless-Steel behuizing, beschikbaar in 3 kleuren: Zwart, zilver en goud.

​Luxurious materials

In tegenstelling tot de Zenwatch 1 zit er een kroon-knop op, om het apparaat mee te bedienen en zijn er mooie stijlvolle bandjes beschikbaar. Deze zijn te vervangen en leverbaar in de zoals ASUS zegt: Luxurious materials: Leer, metaal en rubber.

​Zenwatch Message

Je kunt uiteraard het uiterlijk van je scherm aanpassen en personaliseren én er is ZenWatch message waarvan ik geen idee heb nog wat ik daar aan ga hebben. Als ik het goed begrijp is het een manier om van ZenWatch tot zenwatch te communiceren. Toch denk ik persoonlijk dat ik dan toch sneller naar mijn telefoon zal grijpen om berichten te versturen dan dat ik dat vanaf mijn horloge ga doen.

Wellness Manager

De ZenWatch heeft een wellness manager. Nu ben ik wel benieuwd wat ik daar mee kan. Hij heeft geen hartslagmeter, wel een stappenteller die Industry leading zou zijn en dus super nauwkeurig, je ziet hoeveel calorie je verbrandt én er zijn rapportages om je voortgang inzichtelijk te maken.

Opladen van de Zenwatch 2

Opladen schijnt niet heel vaak te hoeven. Maar goed alsnog moet de Zenwatch 2 om de nacht aan de lader in plaats van elke nacht. Én als je dan laadt, dan gaat dat 35% sneller dan met de ZenWatch 1!  In 36 minuten zou zo’n 50% van de accu weer zijn opgeladen en das best rap… Eventueel is hij zelfs uit te breiden met een extra batterij heb ik begrepen, maar daardoor wordt hij wel weer een stukje dikker. Opladen doe je met een handig magneetkabeltje dat je makkelijk meeneemt.

Android Wear & iPhone

Het apparaat draait op Android wear maar zou prima moeten kunnen samenwerken met mijn iPhone. Er zit 4 GB Flash Geheugen in Display is een 1.63 inch AMOLED met touch natuurlijk.

30 minuten ​water resistent 

Leuk detail is dat je er gerust mee zou moeten kunnen douchen! De ZenWatch 2 is namelijk water resistent tot 1 meter, voor 30 minuten.

​Vriendelijk geprijsd

Hij is wel een stukje groter dan bijvoorbeeld de apple watch, maar qua prijs bijvoorbeeld ook weer een stuk vriendelijker namelijk: €169,-!

Voordelen:

​Super betaalbaar, ondanks dat hij op android draait toch compatible met de iPhone (met beperkingen), Zit prima, Mooie bandjes, ziet er goed uit.

Nadelen:

Batterij is verbeterd maar nog steeds om de dag opladen.

Mijn eerste indruk

​is positief! Ben erg benieuwd hoe de ASUS ZenWatch 2 me bevalt tijdens het dagelijks gebruik… ​

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.