Achteraf betalen met Billink. Pepijn legt het uit.

Steeds meer webwinkels bieden hun bezoekers de mogelijkheid om achteraf te betalen. Niet zo gek eigenlijk want veel mensen willen graag eerst hun product ontvangen en bekijken en dan pas betalen. Billink doet meteen bij de bestelling een krediet check, 95% van de bezoekers komen door die check heen. De bestelling wordt voltooid en het product wordt geleverd.

Wanneer het product de klant niet goed bevalt en een klant het product terug stuurt, hoeft deze klant niet te betalen. Super klantvriendelijk! Wanneer een klant het product houdt moet deze gewoon betaald worden aan / via Billink. Doet die klant dat niet, ook niet na een herinnering, gaat de vordering niet naar een extern incassobureau maar ook dat deel van het traject wordt door Billink zelf uitgevoerd. Billink wordt dan eigenaar van de vordering. Op die manier kunnen ze waarborgen dat de klanten van hun klanten op de juiste manier benaderd worden.

Verschil met de concurrentie

Verschil met andere aanbieders zit hem verder vooral in de prijs: Billink rekent een flatfee, geen percentages (tot 100 transacties per maand), geen abonnementen, alleen transparante kosten aan de transacties. Billink biedt zowel B2C als B2B.

Voor zowel kleine startende webwinkeliers als grote partijen is Billink interessant. Bij kleine bedrijven met niet heel veel liggen de kosten per transactie op zo’n €0,49 a €0,75 per transactie.

Favoriet managementboek

Een van de favoriete businessboeken van Pepijn is Good to Great van Jim Collins.

Wekelijks maakt Jelle Drijver een podcast voor https://frankwatching.com Meer weten?
Abonneer je dan op: iTunes | Stitcher Radio | TuneIn | Souncloud

JELLE DRIJVER EN BAS URLINGS THUMB

Bas Urlings

Meer On-Demand video gekeken dan lineair

/
Jeroen Koopman richt zich met zijn bedrijf NewBe op On Demand Video Platformen. Daarbij moet je denken aan Netflix, Videoland, Amazon e.d. Dit jaar blijkt dat er meer on demand tv wordt gekeken dan lineair. Oftewel: mensen kijken minder op de momenten waarop een tv zender bedenkt iets uit te zenden en meer wanneer het hen uitkomt.
Levenslessen van een internetondernemer Tonny Loorbach en Jelle Drijver

Levenslessen van internetondernemer Tonny Loorbach

Tonny Loorbach deelt in deze aflevering van de Jelly Driver podcast zijn levenslessen als Internet Ondernemer. Lees of luister het gesprek.
Rodecaster pro bovenaanzicht

Rodecaster Pro review door een podcaster

/
De Rodecaster Pro is speciaal ontwikkeld voor podcasters. Het is een soort podcast mengpaneel waarop je tot 4 microfoons kan aansluiten en een telefoon.
Chelsea Bosters te gast in de Op De Pot Cast

Chelsea Bosters te gast in de Op de Pot Cast

/
Chelsea Bosters is nu 7 jaar ondernemer. Met zijn bedrijf Online Bazen helpt hij bedrijven bepalen wat ze nodig hebben tav online marketing om vervolgens ook de realisatie van die plannen uit handen te nemen.
COEN BROUWER Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met: Coen Brouwer (8 min)

/
Coen Brouwer ken ik al jaren. Wat begon als "de vriend van Nikki" is inmiddels een bevriende ondernemer waarmee ik heerlijk kan sparren over het ondernemerschap, management boeken en mooie inspirerende quotes. Met zijn bedrijf CoenLaude helpt hij mensen meer plezier te hebben in hun werk en dus organisaties te verbeteren. 
Martijn Arets Op de Pot Cast

Op de Pot Cast met ondernemer Martijn Arets [8 minuten]

/
Van toevallige gesprekspartner bij Seats 2 Meet is Martijn veranderd naar tot een van mijn betere vrienden en sparringpartners.
Welke apparatuur ik gebruik om goede podcasts te maken

Podcast apparatuur die ik gebruik om goede podcasts te maken

/
In deze post leg ik je uit welke podcast apparatuur ik wanneer gebruik (en aanbeveel) om gesprekken op te nemen die ik later wil publiceren als podcast.
Sven van Bockel te gast in de OP de POT CAST

Op de Pot Cast met ondernemer Sven van Bockel [2 minuten]

/
Sven van Bockel is recruiter specifiek voor ingenieurs. Deze week is hij te gast in de Op de Pot Cast. Podcast Lengte: 2 minuten.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.