Selecteer een pagina

Livestream Studio in Utrecht

Gebruik onderstaand contactformulier als je meer wilt weten over de mogelijkheden van onze studio in Utrecht. Heb je een idee? Weet je nog niet precies hoe of wat?
Houd je vooral niet in, we denken graag met je mee.

Met vriendelijke groet, Jelle Drijver 

Aanvraagformulier Studio:

We denken graag met je mee. Vertel ons aub iets meer over wat wil je gaan doen. Wil je alleen iets opnemen of wil je live streamen via bijvoorbeeld ZOOM of webinar-software? En belangrijk: welke datum of data en tijden heb je in gedachte? Dit geeft ons vast een beeld van je behoefte. Wij nemen zsm contact met je op om dit verder door te spreken.
Op welke datum of data heb je een studio nodig? Verwacht je meerdere dagdelen af te gaan nemen? Informeer dan naar de aantrekkelijke voordelen van een strippenkaart.
Hoe laat wil je aanwezig zijn? (dus niet hoe laat start je uitzending) Wij adviseren om minimaal een uur voordat je live gaat aanwezig te zijn om alles aan te sluiten en te testen.
Hoe laat ben je klaar in de studio? (Je kan altijd buiten de studio nog even nazitten als je wil. Het gaat er om dat we weten hoe laat we de studio weer kunnen vrijgeven voor andere boekingen.)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinfo:

Europalaan 400
3526KS Utrecht

T: 030-4200000

Veelgestelde vragen

Elke aanvraag is anders maar sommige vragen komen regelmatig terug

Waar vind ik de studio?

Onze studio vind je in de hippe (en representatieve) scale-up campus Dotslash Utrecht aan de Europalaan. Voldoende parkeergelegenheid en een bus en tramhalte voor de deur.

Hoeveel camera's staan er?

Afhankelijk van je wensen kunnen we meerdere camera’s aansluiten. We hebben standaard 2 camera’s beschikbaar waarvan 1 standaard is inbegrepen in elk pakket.

Hoe zit het met geluid?

We hebben diverse professionele microfoons die we kunnen inzetten. Variërend van dasspeld tot richtmicrofoon. Samen bekijken we welke het beste past bij jullie plan.

Ik ben niet technisch. Wat nu?

Onze studio is eenvoudig te gebruiken. Uiteraard leggen we je de eerste keer uit hoe alles werkt. Vind je het toch fijner om niet met techniek bezig te zijn en je volledig te focussen op je verhaal? Boek dan een technicus bij die je ondersteund tijdens je uitzending.

Ik heb nog geen moderator

Onze technici zijn ook goed inzetbaar om de chat in de gaten te houden, te schakelen tussen de verschillende camera’s, mensen in ZOOM in de spotlight te zetten etc. De moderator komt in principe niet in beeld. Wil je dit wel? Dat kan. Geef het even aan bij het boeken.

Digitale Dagvoorzitter

Zoek je iemand die jullie sessie op een vrolijke, professionele en enthousiaste manier aan elkaar praat? Boek dan Jelle Drijver als Digitale Dagvoorzitter voor je uitzending. Zorg dat je bij je aanvraag de datum invult. Kan Jelle niet? Dan hebben we meer mensen in ons netwerk die je hiermee kunnen helpen.

REFERENTIES

Met Jelle zal je het Wel zien!! Topper? 

Jan van Setten

Professioneel spreker en auteur

Van harte aanbevolen!

Sydney Brouwer

Professioneel spreker en auteur

Goede werkende techniek en uitmuntende support zijn een must voor digitale trainingen. Dat is precies wat Jelle Drijver MBA en Dotslash Utrecht leveren. Klantgerichter kan bijna niet!

Coen Brouwer

Lean- & leiderschapstrainer, Coenlaude