Selecteer een pagina

In mijn podcasts sprak ik o.a. met: Boris Veldhuijzen van Zanten (founder The Next Web), Danae Ringelmann (co-founder indigogo), Gary Vaynerchuk (Auteur, YouTuber, Businessman), Anna Nooshin (Presentator, model, auteur), Joris Beckers (co-founder PicNic), Iens Boswijk (Founder iens.nl), Adam Somlai Fischer (co-founder Prezi), Ryan Holmes (co-founder Hootsuite), Adam Berke (co-founder Adroll), Ben Woldring (founder GasLicht.com & Bellen.com), Ali Niknam (founder bunq & TransIP), Michael Pryor (co-founder Trello), Jitse Groen (founder Thuisbezorgd.nl), Niek Veendrick (CEO Greetz.nl), Sjors Frölich (Hoofdredacteur BNR Nieuwsradio), Eddy Zoëy (presentator, zanger en founder Tappum), Patrick Kicken (Radio DJ), Suresh Vittal (VP of Strategy for Adobe Marketing Cloud), Mark Randall (VP Creativity, Adobe), Aartjan van Erkel (Auteur: Maak Ze Gek), Willem Overbosch (founder MKBservicedesk.nl), Charlotte Meindersma (Founder Charlottes Law)

De Jelly Driver Podcast

Elke week produceer en publiceer ik afleveringen van mijn Jelly Driver Podcast. In deze aflevering kan je luisteren naar de gesprekken die ik heb met toffe ondernemers, auteurs, start-up’s en andere interessante mensen. Deze afleveringen variëren van 10 minuten tot 90 minuten. De lengte is sterk afhankelijk van de gesprekken die ik voer en waar ik ze voer (op afspraak in onze podcast studio in Utrecht of bijv. op een event).

note:
Van januari 2015 tot november 2017 publiceerde ik mijn podcast als de Frankwatching Podcast. In november 2017 gingen we beiden onze eigen weg en werd mijn podcast omgedoopt tot de Jelly Driver Podcast.

Abonneer je op de Jelly Driver Podcast via iTunes / Apple Podcasts

Of via Spotify

Op de pot cast avatar

De Op de Pot Cast

In april 2018 startte ik naast de Jelly Driver podcast een tweede podcast. Een podcast met afleveringen die net zo lang duren als een gemiddeld toilet bezoek. Korte gesprekken met interessante mensen (veelal ondernemers). Ideaal als korte snacks tussen twee afspraken door, terwijl je de hond uit laat of… als je op de pot zit. Want hoe verschillend we allemaal ook zijn, dat laatste doen we allemaal. Geen uitzonderingen. En daarom gaf ik deze nieuwe podcast de naam: de Op de Pot Cast.

De eerste vraag is in elke aflevering: Hoe lang zit jij gemiddeld op de pot? Het antwoord op die vraag wordt ingesteld op een timer en bepaalt de lengte van het gesprek. Loopt de timer af? Dan is het gesprek voorbij.

Abonneer je via Apple Podcasts via iTunes / Apple Podcasts

Of via Spotify

Beluister hier de meest recente aflevering van de Jelly Driver podcast:

Wat is een podcast?

Wat YouTube is voor TV is een podcast voor de Radio. Een Podcast is een soort online radio programma waarbij jij on-demand kan luisteren naar de afleveringen die jij interessant vindt op momenten waarop het jou het beste uitkomt. Je luistert bijvoorbeeld via een van de vele podcasting apps op je smartphone (iPhone of Android) of tablet of via een van de vele podcast platforms op je computer.

Wanneer luister je naar een podcast?

Zelf luister ik bijvoorbeeld graag naar podcasts als ik in bed lig, vlak voor het slapen gaan, tijdens het fietsen, de hond uitlaten, sporten én vooral: tijdens het autorijden. Eigenlijk kan je stellen dat ik luister naar podcasts op momenten dat ik geen andere vormen van content kan consumeren. In de auto of tijdens het hardlopen is het lastig om te lezen of een video te kijken, maar een podcast luisteren kan dan perfect! Dat is ook precies waarom de Podcast zo’n waardevolle toevoeging is op je marketingmix. Je doelgroep kan die audio content consumeren op momenten waarop ze veel andere content niet kan consumeren.

Daarbij vind ik het prettig om de controle te hebben. Niet willekeurig te hoeven consumeren wat een radiozender bedenkt om uit te zenden op een specifiek moment maar on-demand, helemaal zelf bepalen waar jij op dat moment zin in hebt. Dat kan met podcasts!

Wil je zelf leren podcasten?

Informeer dan eens naar mijn podcast workshop van één dag waarin ik jou leer wat ik de afgelopen jaren zelf heb moeten ontdekken door vallen en opstaan. Dus wil jij in één dag alles leren van idee tot iTunes? Stuur mij een e-mail als je hier meer over wilt weten of kijk op de website van www.misterpodcast.nl.